Iccey, Kamau & Marx Mukaru

LiveMusik och kultur

2024, 1 juni, 17:15 – 17:35

Huvudscenen

Arrangör: Stiftelsen Fryshuset

Medarrangör: Järvaveckan

Ämne: Kultur

Iccey
Iccey är en 17-årig tjej från Barkaby som har haft en passion för musik sedan barnsben. Hon spelar in musik kontinuerligt och strävar efter att inspirera människor med ett positivt budskap. Hon vill också inspirera andra unga tjejer att ta plats i en mansdominerad musikbransch. Hon intar den stora scenen på Järvaveckan den 1 juni, där hon uppträder för tredje gången.

Kamau
Kamau är en 19-årig kille från Vällingby. Han har skapat musik i tre år och har uppträtt på scenen ett flertal gånger. Han planerar att släppa ny musik till sommaren och kommer att inta den stora scenen på Järvaveckan den 1 juni. Utöver det är han också en del av eventgruppen 4West i Järvaområdet.

Marx Mukaru
Som 15-åring driver Marx fotbollslaget Johanneshovs FF och har byggt upp ett stabilt lag som siktar på att komma med i Superettan. Utöver fotboll har Marx även en passion för poesi och vill inspirera andra unga att tro på sig själva och våga mer. Han föreläser för andra unga för att skapa hopp och mod att tro på sig själva och sina drömmar.

ARRANGÖR

Stiftelsen Fryshuset