Vårt kansli

Kansliet på Järvaveckan jobbar för en mer inkluderande och socialt hållbar samhällsutveckling. Vi har olika arbetserfarenheter och bakgrunder vilket vi ser som en styrka i det förändringsarbete vi gör i samhället i stort. Du är välkommen att kontakta oss!

 • Ahmed Abdirahman

  VD, ledamot och grundare

  Ahmed Abdirahman är grundare och vd på Stiftelsen The Global Village samt ledamot i styrelsen. Han är före detta näringspolitisk expert inom social hållbarhet vid Stockholms Handelskammare. Han har arbetat vid den amerikanska ambassaden i Stockholm och den FN grundade fredsorganisationen Interpeace. Ahmed är ledamot i det nordiska ministerrådets expertgrupp för integration och är utsett till President Obama Leader och European David Rockefeller Fellows of the Trilateral Commission. Ahmed är hederspristagare av Raoul Wallenberg Academy och mottagare av fostrargärningsmedaljen av Kungl. Patriotiska Sällskapet.

 • Alice Fahlén

  Projektassistent Järvaveckan

  Alice gör sin praktik som projektassistent på Järvaveckan. Praktiken är en avslutande del av hennes utbildning, vilket är en kandidat i Mänskliga rättigheter vid Lunds universitet. Alice har tidigare erfarenhet inom diverse serviceyrken, LSS-verksamhet och ungdomsverksamhet. Alice brinner för samhällsfrågor och vill i framtiden jobba med social hållbarhet.

 • Anton Ersare

  Projektledare Järvaveckan

  Anton jobbar som Projektledare för Järvaveckan. Han har över 20 års erfarenhet av att planera globala konferenser och evenemang inom olika branscher som energi, tillverkning, utbildning och IT. Anton har organiserat många typer av evenemang, från styrelsemöten och webbseminarier till storskaliga fysiska och virtuella konferenser, mässor och prisgalor, med mer än 25,000 deltagare. Han är engagerad i SOS Barnbyar som stödperson och brinner för sociala frågor.

 • Victoria Li

  Ekonomiansvarig

  Victoria arbetar som ekonomiansvarig på stiftelsen sedan februari 2023. Hon tog examen från Linnéuniversitetet 2017 och har sen dess erfarenhet av ekonomi inom olika branscher. Hon arbetade tidigare som ekonomiansvarig på ett vårdbolag och har även tidigare erfarenhet inom revision och stiftelse.