Vårt kansli

Kansliet på Järvaveckan jobbar för en mer inkluderande och socialt hållbar samhällsutveckling. Vi har olika arbetserfarenheter och bakgrunder vilket vi ser som en styrka i det förändringsarbete vi gör i samhället i stort. Du är välkommen att kontakta oss!

 • Ahmed Abdirahman

  VD, ledamot och grundare

  Ahmed Abdirahman är grundare och vd på Stiftelsen The Global Village samt ledamot i styrelsen. Han är före detta näringspolitisk expert inom social hållbarhet vid Stockholms Handelskammare. Han har arbetat vid den amerikanska ambassaden i Stockholm och den FN grundade fredsorganisationen Interpeace. Ahmed är ledamot i det nordiska ministerrådets expertgrupp för integration och är utsett till President Obama Leader och European David Rockefeller Fellows of the Trilateral Commission. Ahmed är hederspristagare av Raoul Wallenberg Academy och mottagare av fostrargärningsmedaljen av Kungl. Patriotiska Sällskapet.

 • Rebecka Wiström Leung

  Projektassistent

  Rebecka gör sin praktik som projektassistent på Järvaveckan. Praktiken är en avslutande del av hennes utbildning i statsvetenskap på Stockholms universitet.  Hon har tidigare erfarenhet inom service, administration och har även engagerat sig ideellt inom ungdomsverksamhet. Rebecka är särskilt intresserad i frågor som berör demokrati, politiskt deltagande och jämlikhet och vill i framtiden jobba med dessa frågor.  

 • Filippa Austin

  Projektkoordinator

  Filippa Austin arbetar som projektkoordinator och ansvarar bland annat för Järvaveckans Filmfestival 2024. Filippa har sen tidigare erfarenhet inom administration, service, barn och ungdomsverksamhet, kundtjänst, konst och kultur. Filippa är engagerad i samhällsfrågor (som utbildning och bostadspolitik) och vill i framtiden jobba med att bidra till ett mer rättvist och jämlikt samhälle.

 • Anton Ersare

  Projektledare Järvaveckan

  Anton jobbar som Projektledare för Järvaveckan. Han har över 20 års erfarenhet av att planera globala konferenser och evenemang inom olika branscher som energi, tillverkning, utbildning och IT. Anton har organiserat många typer av evenemang, från styrelsemöten och webbseminarier till storskaliga fysiska och virtuella konferenser, mässor och prisgalor, med mer än 25,000 deltagare. Han är engagerad i SOS Barnbyar som stödperson och brinner för sociala frågor.

 • Alina Müller

  Projektledare Järvaveckan Research och Dialog

  Text kommer snart.