Vårt kansli

Kansliet på Järvaveckan jobbar för en mer inkluderande och socialt hållbar samhällsutveckling. Vi har olika arbetserfarenheter och bakgrunder vilket vi ser som en styrka i det förändringsarbete vi gör i samhället i stort. Du är välkommen att kontakta oss!

 • Ahmed Abdirahman

  VD, ledamot och grundare

  Ahmed Abdirahman är grundare och vd på Stiftelsen The Global Village samt ledamot i styrelsen. Han är före detta näringspolitisk expert inom social hållbarhet vid Stockholms Handelskammare. Han har arbetat vid den amerikanska ambassaden i Stockholm och den FN grundade fredsorganisationen Interpeace. Ahmed är ledamot i det nordiska ministerrådets expertgrupp för integration och är utsett till President Obama Leader och European David Rockefeller Fellows of the Trilateral Commission. Ahmed är hederspristagare av Raoul Wallenberg Academy och mottagare av fostrargärningsmedaljen av Kungl. Patriotiska Sällskapet.

 • Alice Fahlén

  Projektassistent Järvaveckan

  Text kommer snart!

 • Anton Ersare

  Projektledare Järvaveckan

  Anton är senior konferensarrangör med 20 års erfarenhet av globala evenemang från olika branscher som energi, försörjningskedja, utbildning och IT. Anton har jobbat med många typer av evenemang, från webbseminarier till storskaliga fysiska och virtuella konferenser, utställningar och prisgalor, med publik på upp till 25 000 deltagare. Han är engagerad i SOS Barnbyar som stödperson och hans senaste stora arbetsgivare är Gartner.

 • Victoria Li

  Ekonomiansvarig

  Victoria arbetar som ekonomiansvarig på stiftelsen sedan februari 2023. Hon tog examen från Linnéuniversitetet 2017 och har sen dess erfarenhet av ekonomi inom olika branscher. Hon arbetade tidigare som ekonomiansvarig på ett vårdbolag och har även tidigare erfarenhet inom revision och stiftelse.