Vårt kansli

Kansliet på Järvaveckan jobbar för en mer inkluderande och socialt hållbar samhällsutveckling. Vi har olika arbetserfarenheter och bakgrunder vilket vi ser som en styrka i det förändringsarbete vi gör i samhället i stort. Du är välkommen att kontakta oss!

 • Ahmed Abdirahman

  VD, ledamot och grundare

  Ahmed Abdirahman är grundare och vd på Stiftelsen The Global Village samt ledamot i styrelsen. Han är före detta näringspolitisk expert inom social hållbarhet vid Stockholms Handelskammare. Han har arbetat vid den amerikanska ambassaden i Stockholm och den FN grundade fredsorganisationen Interpeace. Ahmed är ledamot i det nordiska ministerrådets expertgrupp för integration och är utsett till President Obama Leader och European David Rockefeller Fellows of the Trilateral Commission. Ahmed är hederspristagare av Raoul Wallenberg Academy och mottagare av fostrargärningsmedaljen av Kungl. Patriotiska Sällskapet.

 • Filippa Austin

  Praktikant & projektassistent

  Filippa Austin gör sin praktik som projektassistent på Järvaveckan. Praktiken är en avslutande del av hennes utbildning till statsvetare på Stockholms universitet. Utöver sina studier är hon aktiv i studentnätverket SASUF, South Africa Sweden University Forum. Filippa har sen tidigare erfarenhet inom administration, service, barn och ungdomsverksamhet, kundtjänst, konst och kultur. Filippa är engagerad i samhällsfrågor (som utbildning och bostadspolitik) och vill i framtiden jobba med att bidra till ett mer rättvist och jämlikt samhälle.

 • Anton Ersare

  Projektledare Järvaveckan

  Anton är senior konferensarrangör med 20 års erfarenhet av globala evenemang från olika branscher som energi, försörjningskedja, utbildning och IT. Anton har jobbat med många typer av evenemang, från webbseminarier till storskaliga fysiska och virtuella konferenser, utställningar och prisgalor, med publik på upp till 25 000 deltagare. Han är engagerad i SOS Barnbyar som stödperson och hans senaste stora arbetsgivare är Gartner.

 • Indra Fredholm

  PR- & kommunikationsansvarig

  Indra har sin bakgrund inom professionellt skrivande och strategisk kommunikation. Hon har studerat medie- och kommunikationsvetenskap och socialantropologi och har en kandidatexamen i svenska från Stockholms Universitet. Indra har bland annat haft rollen som operativ kommunikatör i Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning och jobbar ofta med research i form av användartester, intervjuer och målgruppsanalyser där förståelse för individens behov och önskemål är i centrum. Hon har utöver detta varit copywriter och strateg i flera projekt, ofta med fokus på att optimera digital närvaro från användarens synvinkel. Indras drivkraft är att skapa kvalitativ kommunikation med ett intersektionellt målgruppsfokus, och hon jobbar gärna med sociala frågor ur ett gräsrotsperspektiv.

 • Victoria Li

  Ekonomiansvarig

  Victoria arbetar som ekonomiansvarig på stiftelsen sedan februari 2023. Hon tog examen från Linnéuniversitetet 2017 och har sen dess erfarenhet av ekonomi inom olika branscher. Hon arbetade tidigare som ekonomiansvarig på ett vårdbolag och har även tidigare erfarenhet inom revision och stiftelse.

 • Linda Skogsby

  Konsult, Järvaveckan

  Linda är konsult under Järvaveckan för att hjälpa till med koordinering. Linda har en bakgrund inom ideella sektorn där hon jobbat i över 11år med ungas delaktighet och fredsbyggande arbete. Hon är specialist inom konflikthantering, facilitering och gruppdynamik och har jobbat över hela världen med dessa frågor. Idag driver hon eget företag och brinner för frågor som gäller inkludering, mångfald och förändringsprocesser.