Frågor & svar

För besökare

När är Järvaveckan?

Järvaveckan 2023 arrangeras på Spånga Idrottsplats mellan 31:a maj och 3:e Juni. Vi har öppet för allmänheten från kl 14:00 till 20:00. På lördag 3:e juni öppnar vi kl. 12:30 för en extra musikalisk gäst på huvudscenen. Varmt välkomna!

Hur hittar jag till Järvaveckan?

Se hitta hit.

Kostar det?

Inträde till Järvaveckan är gratis. Alla aktiviteter på det officiella programmet är kostnadsfria. Mat och dryck finns att köpa på området.

Går det att äta på området?

Ja! Järvaveckan har alltid foodtrucks och andra försäljare som erbjuder smaker från hela världen.

Vad är öppettiderna?

Vi har öppet för besökare dagligen från kl. 14:00 till 20:00. På lördagen 3 juni öppnar vi kl. 12:30 för en extra konsert.

Vad händer på Järvaveckan?

Under Järvaveckan kommer artister, politiker, företag, organisationer och människor från hela Sverige att delta. I år hålls även Järvaveckans Filmfestival samtidigt som Järvaveckan. Filmfestivalen arrangeras på gräsfältet bredvid Spånga IP, och är anpassad för barn och unga upp till 15 år. Det kostar ingenting att besöka oss och ingen föranmälan krävs.

I år byggs en nöjespark på gräsfältet tillsammans med Axels Nöjesfält, Skandinaviens största kringresande tivoli. Axels Nöjesfält erbjuder allt från barnkaruseller till stora och snabba åkattraktioner. Axels Nöjesfält har öppet kl. 14.00-20.00 och på lördagen kl. 12.00-20.00. Observera att medan alla Järvaveckans program är kostnadsfria, tar Axels Nöjesfält ut en avgift för att möjliggöra sitt program.

Se program med datum och tider för Järvaveckan här.

Finns det parkering?

Allmän parkering på Spånga IP är inte tillåtet under Järvaveckan av säkerhetsskäl. Det finns reserverade platser för rörelsehindrade med tillstånd. Vid frågor kontakta oss på info@jarvaveckan.se.

Var kan jag se livesändningarna?

Det som händer på huvudscenen och våra liveseminarier streamas här.

Vad händer om det regnar?

Alla tält och sittplatser till scenen har tak, så ta med dig ett paraply och upplev Järvaveckan ändå!

Passar Järvaveckan barn och unga?

Ja! Alla är välkomna till både Järvaveckan och Järvaveckans Filmfestival. Filmfestivalen är särskilt anpassat till barn och unga upp till 15 år. 


Se programmet för Järvaveckans Filmfestival här.