Frågor & svar

För besökare

När är Järvaveckan 2024?

Järvaveckan 2024 arrangeras på Spånga Idrottsplats mellan 29 maj och 1 juni. Vi har öppet för allmänheten från kl 12:00 till 19:00. Varmt välkomna!

Hur hittar jag till Järvaveckan?

Se hitta hit.

Kostar det något att besöka Järvaveckan?

Inträde till Järvaveckan är gratis. Alla aktiviteter på det officiella programmet är kostnadsfria. Mat och dryck finns att köpa på området.

Går det att äta på området?

Ja! Järvaveckan har alltid foodtrucks och andra försäljare som erbjuder smaker från hela världen.

Vad är öppettiderna?

Vi har öppet för besökare dagligen från kl. 12:00 till 19:00.

Vad händer på Järvaveckan?

Under Järvaveckan kommer artister, politiker, företag, organisationer och människor från hela Sverige att delta. Du kan lyssna på seminarium, träffa företag och myndigheter, hitta jobbmöjligheter, prova på sporter, lyssna på partiledartal och mycket mera. Järvaveckan Filmfestival sker samtidigt och visar filmer för hela familjen. Det kostar ingenting att besöka oss och ingen föranmälan krävs. Se hela programmet för Järvaveckan 2024 här.

Finns det parkering?

Allmän parkering på Spånga IP är inte tillåtet under Järvaveckan av säkerhetsskäl. Det finns reserverade platser för rörelsehindrade med tillstånd. Vid frågor kontakta oss på info@jarvaveckan.se.

Var kan jag se livesändningarna?

Det som händer på huvudscenen och våra liveseminarier streamas här.

Vad händer om det regnar?

Alla tält, seminariescener och sittplatser vid huvudscenen är under tak, så ta med dig ett paraply och upplev Järvaveckan ändå.

Passar Järvaveckan barn och unga?

Ja! Alla är välkomna till både Järvaveckan och Järvaveckan Filmfestival.