Mingel och seminarier inför och efter Järvaveckan

Varmt välkommen till vår evenemangssida! Här listar vi alla kommande event som du kan vara intresserad av att delta i.

Med en strävan att skapa konstruktiva dialoger och stärka gemenskapen i vårt samhälle, arrangerar vi regelbundna event som inbjuder en blandad skara av individer – från politiker och företagsledare till engagerade medborgare och nyckelpersoner inom civilsamhället. Dessa möten kan anta olika former, som rundabordssamtal, seminarier, eller avslappnade mingel. Huvudmålen med dessa träffar inkluderar:

  • Politiskt engagemang året runt: Vi vill ge medborgare en plattform där de kan delta i politiska diskussioner, belysa sina hjärtefrågor och påverka den politiska dagordningen året om.
  • Bygga broar: Genom att samla människor från olika delar av samhället hoppas vi bygga starka relationer som överbryggar skillnader i bakgrund och erfarenhet.
  • Lägga grunden för framtida samarbeten: Genom att knyta band mellan olika aktörer vill vi skapa möjligheter för fruktsamma framtida samarbeten.

Ditt engagemang och din närvaro är ovärderlig för oss. Vi uppmanar våra gäster att föranmäla sig för att hjälpa oss planera på bästa möjliga sätt och för att minska överflödiga resurser, vilket bidrar till lägre klimatpåverkan.

Vi ser fram emot att träffa dig vid våra kommande event!

Kalendarium

CV-workshop för Järvaveckans ungdomsvärdar

Workshop

6 september 2023, kl 14:00-17:00, Tekniska Museet

Eventet är nu avslutat. Tack till alla som medverkade!

Planeringsdag och mingel inför Järvaveckan 2024

Mingel

13 september 2023, kl 15:00-17:00, Kista Träff

Järvaveckan 2023 blev en stor succé på många sätt, och vi vill återigen tacka våra underbara arrangörer och partners för gott samarbete. Vi bjuder nu in arrangörer, partners och andra samhällsengagerade till en workshop med mingel för att utvärdera årets evenemang och blicka framåt till Järvaveckan 2024. Ett perfekt tillfälle att göra skillnad och knyta värdefulla kontakter. Missa inte din chans att påverka årets viktigaste demokratiska händelse! Du behöver inte ha medverkat på Järvaveckan för att delta. Alla är välkomna.

Eventet är nu avslutat. Tack till alla som medverkade!