Dina Försäkringar

PartnerUtställare

2024, 29 maj – 1 juni, 12:00-19:00

Tältplats: D04

Arrangör: Dina Försäkringar

Ämne: Samhälle och bostad

Tillgänglighet: Ingen textning / tolkning

Språk: Svenskt tal

Dina Försäkringar tillsammans med: Nya Kompisbyrån (onsdag) Svensk Försäkring & Konsumenternas Försäkringsbyrå (torsdag) Raoul Wallenberg Academy (fredag) Stiftelsen Läxhjälpen (lördag) Kom och träffa oss och de olika organisationerna och prata om hur vi försäkrar framtiden! Quiz varje dag med chans att vinna ett brandskyddspaket!

Highlights

29 maj

Nya Kompisbyrån bjuder in till fika och samtal på onsdagen tillsammans med Dina Försäkringar. Tror du också på mötet mellan människor som främsta drivkraft för ett mer inkluderande samhälle? Kom förbi för att veta mer om Nya Kompisbyråns arbete och prata om hur vi skapar ett Sverige där alla känner sig hemma.

30 maj

Svensk Försäkring och Konsumenternas Försäkringsbyrå är på plats i tältet på torsdagen för att prata om projektet “Varför hemförsäkring?”. Projektets målsättning är att minska andelen oförsäkrade människor i Sverige för att fler ska ha ett grundläggande skydd i form av en hemförsäkring.

31 maj

Kom och häng med oss på Raoul Wallenberg Academy på fredagen! Vi kommer att ha en tävling på temat civilkurage där finfina priser utlovas och ge dig möjlighet att dela med dig av dina tankar kring civilkurage och vad det betyder för dig. Vi berättar också om våra olika utbildningar, bl.a. i samarbete med Framtidens Hus.

1 juni

Träffa Läxhjälpen i tältet på lördagen! Stiftelsen Läxhjälpen stöttar elever och skolor där det behövs som mest, i dagsläget erbjuder stiftelsen gratis läxhjälp på över 100 skolor i hela landet. Förutom aktiviteter i tältet kan du delta i vår multiplikationstävling och vinna ett presentkort!

ARRANGÖR

Dina Försäkringar