Tidigare event 2023

Clowner utan Gränser

Utställare

2023, 2-3 juni, 12:00-19:00

Tältyta: E04b

Arrangör: Clowner utan Gränser

Ämne: Barn och unga, Demokrati och politik, Kultur, Övriga ämnen

Språk: Engelskt tal, Svenskt tal

På Järvaveckan är några av Clowner utan Gränsers artister på plats för att sprida glädje och skratt bland besökarna och särskilt hos barn och unga! Vi bjuder in till en skrattfylld föreställning för hela familjen och anordna flera tillfällen med cirkusworkshop för den som vill testa olika cirkusdicipliner och leka. I vårt tält hittar du mer information om Clowner utan Gränsers arbete runt om i världen och kan ställa dina frågor om vår verksamhet. Här kan du också få en clownnäsa och hitta andra roliga och kreativa saker – allt för att fylla din dag med extra mycket glädje.

Highlights

2 juni

Prova cirkus! Fredag eftermiddag bjuder vi in både barn och vuxna att prova på cirkus med våra artister. Jonglering, akrobatik, diabolo, snurra tallrik och mycket mer! Var blir din favorit cirkusdisciplin? Vi håller till på barnområdet. Exakt tid kommer.

3 juni

Lördag eftermiddag bjuder vi in till skrattfylld och färgsprakande clown- och cirkushow med efterföljande prova på med Clowner utan Gränsers artister! Passar hela familjen! Vi håller till på barnområdet. Exakt tid kommer.