Tidigare event 2023

Workman Event

2023, 2-3 juni, 12:00-19:00

Tältyta: C10

Arrangör: Workman Event

Språk: Engelskt tal, Svenskt tal

I Workman Lounge hittar ni oss dels för att informera om eventbranschen och rekrytera till vår produktionsavdelning. Dels också för att öppna upp en yta som är till för att mötas på, här erbjuder vi utställare att boka in mingel men också spontana möten. Läs mer under Highlights!

Highlights

31 maj

Denna dag är representanter från SES även med – passa på att ställa frågor till experter inom event och sponsring. Är du intresserad av ett jobb inom eventproduktion? Denna dag är även vår rekryteringsansvarige på plats. En yta att mötas på! Denna dag dag har Axel Johnson bokat ytan för ett mingel 16-18.

1 juni

Intresserad av att veta mer om eventbranschen? Kom förbi och prata med oss! Är du intresserad av ett jobb inom eventproduktion? Denna dag är även vår rekryteringsansvarige på plats. En yta att mötas på! Vill du hitta en luftig plats under tak? Ta ert samtal till oss medan ni tar en kaffe!

2 juni

Intresserad av att veta mer om eventbranschen? Kom förbi och prata med oss! Är du intresserad av ett jobb inom eventproduktion? Denna dag är även vår produktionsplanerare på plats. En yta att mötas på! Vill du hitta en luftig plats under tak? Ta ert samtal till oss medan ni tar en kaffe!

3 juni

Intresserad av att veta mer om eventbranschen? Kom förbi och prata med oss! Är du intresserad av ett jobb inom eventproduktion? Denna dag är även några av våra projektledare på plats. En yta att mötas på! Vill du hitta en luftig plats under tak? Ta ert samtal till oss medan ni tar en kaffe!