Tidigare event 2023

Digitalt eller analogt i skolan – måste vi välja?

Det har alltid funnits synpunkter på olika inslag i skolan. Idag pågår diskussioner om skolan ska vara analog eller digital. Det analoga har varit ett självklart inslag i alla år, det digitala har vuxit in i skolan under tjugo år. Vi lär oss på olika sätt, och olika personer föredrar olika. Måste vi välja? Och om vi inte måste välja, hur har vi en bra kombination av det analoga respektive det digitala lärandet? Vilka fördelar ser vi med analogt respektive digitalt lärande? Det och mycket annat diskuteras i ett panelsamtal samtidigt som du får ta del av ett av Sveriges marknadsledande digitala och flerspråkiga läromedel som används.

Moderator

Agri Ismail

Head of legal

Binogi Sverige AB

Agri Ismail är uppvuxen i Akalla och har jobbat på Binogi de senaste sju åren som affärsjurist. Innan dess har han jobbat inom finanssektorn på startups i London och Dubai.

Paneldeltagare

Joke Palmkvist

Affärsområdesansvarig

Liber AB

Joke är ansvarig för Libers utgivning mot högskola och yrkesverksamma som ger ut kurslitteratur inom olika områden, bl a för blivande lärare, sjuksköterskor och socionomer, samt även ansvarig för samarbeten med företag och organisationer som delar Libers vision där alla lyckas med sina studier.

Camilla Askebäck Diaz

IT-pedagog på Alviksskolan & Ulvsundaskolan

Stockholms stad

Camilla har arbetat som Ma/NO-lärare i 20 år, vann Sydsvenska Handelskammarens lärarpris 2016 efter en nominering av sina elever samt mottog ett guldäpple 2019 för sitt arbete med digitaliseringen i sin undervisning. Camilla har skrivit ett flertal böcker för lärare och är en uppskattad föreläsare.

Aaron Sjöstrand

Teknisk CSM

Binogi Sverige AB

Aaron arbetar med teknisk implementering, produktutveckling och Customer Success.

Stojanka Drinic

Rektor Östermalmsskolan

Stockholms stad

Stojanka är engagerad i frågor som rör elevernas lärande kopplat till digitalisering och livslångt lärande.