PwC:s CV-skola och karriärrådgivning

Övrigt

2024, 29 – 31 maj, 12:00 – 17:00

Spånga IP, Järvaveckans Jobbtorg

Arrangör: PwC

Medarrangör: Järvaveckan

Ämne: Arbetsmarknad och näringsliv

Vi på PwC är branschledande inom både revision och rådgivning. Under Järvaveckan välkomnar vi dig till spännande och informativa dagar där vi tillsammans kommer att prata om olika karriärmöjligheter och hur man får till ett bra CV i PwC:s CV skola.

Ett väl formulerat CV med en tydlig struktur där dina egenskaper och erfarenhet verkligen får träda fram är viktigt för att stå ut i mängden bland arbetssökanden. Tillsammans med våra rekryterare på PwC får du möjligheten att ta del av värdefulla tips och trix för att förbättra din skrivteknik.

Vi kommer dels att prata do’s and dont’s när det kommer till ditt CV, men vi kommer också att prata om hur du som arbetssökande kan ta hjälp av generativ AI för att hjälpa dig strukturera, formulera och tydliggöra just dina kvalifikationer och egenskaper. Detta utan att kompromissa kring din kreativitet och individualitet, för det är just det som får ditt CV och profil att sticka ut.

Vi finns här för vad vi hoppas på blir spännande diskussioner och möjligheter till att hjälpa just dig att ta ditt nästa steg i arbetslivet. Varmt välkomna till oss på PwC vid jobbtorgets CV-skola.

Tider för CV-skola och karriärrådgivning:

• Onsdag 29 maj, 12:00 – 14:30
• Torsdag 30 maj, 12:00 – 14:30
• Fredag 31 maj 12:00 – 17:00 (med paus för partiledartal 14:30-15:00)

ARRANGÖR

PwC